Sing along met Opera Leusden

Opera Leusden is een begrip in Leusden, Achterveld en andere omliggende dorpen. Een nieuwe voorstelling op een bijzondere Leusdense locatie is in de maak en belooft een spektakel te worden in de zomer van 2024. Maar we gaan niet te lang wachten en komen op ZATERDAG 28 OKTOBER 2023 rondom Allerzielen met een voorstelling waarin iedereen mee kan zingen en we zo samen het leven vieren.

Met het participatiekoor als uitgangspunt, operamuziek, maar ook vele andere stijlen en genres als invulling, en een Leusdens strijkkwartet als speciale gast, stelt Opera Leusden deze avond samen waarin u als Leusdenaar, Achtervelder of Stoutenburger van grote toegevoegde waarde zult zijn. 

Stilzwijgend meegenieten, keihard applaudisseren, voorzichtig mee neuriën, uit volle borst meezingen; het kan en mag allemaal! Samen zingen is de ultieme verbinding, en onder leiding van Ineke Geleijns van Opera Leusden zullen publiek en artiesten gelijk opgaan in een concert rondom het thema: Vier het leven.

De prachtige Sint-Jozefkerk in Achterveld vormt het sfeervolle decor en zoals u gewend bent vullen zowel amateurs als professionals samen het podium. En voor u het weet doet u zelf mee! Een avond om nooit meer te vergeten.
Ook de Musicaltopper Maaike Widdershoven zal deze avond schitteren.

Zien we u in Achterveld?

Kaarten à 15 euro zijn
te koop via de button hieronder.

28 oktober 2023 – 20:00 uur (deuren gaan half uur van tevoren open)
Sint -Jozefkerk
Hessenweg 325
Achterveld

Mede mogelijk gemaakt door: 
Fonds Samenlevingsinitiatieven
Avema Wegenbouw
Abbel Interierbouw
Stichting De Boom
RCN