Tickets

Voorstelling op vrijdag 5 november
Ticket met diner vooraf € 42,50 – Reeds uitverkocht
Ticket zonder diner vooraf € 17,50 – Reeds uitverkocht

Voorstelling op zaterdag 13 november
Ticket met diner vooraf € 42,50 – Reeds uitverkocht
Ticket zonder diner vooraf € 17,50 – Reeds uitverkocht

Door een mail, met daarin uw naam en telefoonnummer, te sturen naar webmaster@operaleusden.nl kunt u zich op de wachtlijst laten zetten.

Tickets kunt u uitsluitend verkrijgen via de website van Opera Leusden.
Theater De Tuin heeft slechts haar ticketsysteem ter beschikking gesteld en heeft geen enkele bemoeienis met de kaartverkoop.
Als u al een theater De Tuin account heeft kunt u dit account ook voor aanschaffing van tickets voor de opera gebruiken. Indien u in vorige jaren een account heeft aangemaakt is deze ook nu weer geldig. In alle andere gevallen dient u eerst een account aan te maken.

Coronamaatregelen: Coronatoegangsbewijs
Om het ECI Theater te mogen betreden dient iedere bezoeker van 13 jaar en ouder behalve een e-ticket voor Doek Op! een geldig coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs ter controle mee te nemen.

Let op: het gele vaccinatieboekje of een vaccinatiebewijs anders dan een QR code via coronacheck.nl is geen geldig coronatoegangsbewijs. Heb je geen smartphone? Neem dan een geprint coronatoegangsbewijs mee.
Jouw coronatoegangsbewijs laat je via je QR-code in de CoronaCheck-app zien bij het betreden van het ECI Theater.

MOBILITEIT
Voor bezoekers die gebruik maken van een rolstoel of rollator of slecht ter been zijn
U kunt u de auto de parkeergarage in rijden en met de lift naar de eerste verdieping gaan. Voor de voorstelling kunt u ook met de lift naar de 2e verdieping gaan. Daar is speciaal ruimte voor rolstoelen.