Aftrap uniek opera evenement

Maandag 12 maart 2018 was de aftrap van het unieke muzikale evenement ill Bosco dell’amore. De opera die eind deze zomer zal plaatsvinden op Landgoed Leusderend. Er was eerst een presentatie door de voorzitter van Stichting Opera Leusden, de organisator van het geheel. Tijdens deze presentatie kwam ook Ronald de Kimpe aan het woord, de eigenaar van het landgoed. De officiële openingshandeling werd verricht door de Leusdense wethouder Erik van Beurden en de cultuurwethouder van Amersfoort Bertien Houwing. Na al deze plechtigheden werd een stukje van de sluier/opera opgelicht door een aantal solisten die een stuk deden uit de bewerkte opera. De afsluiter was een antipasti-buffet verzorgt door Qlichef uit Leusden. Tijdens de voorstellingen op 30 & 31 augustus en 1 & 2 september kan er een overheerlijke antipasti plank besteld worden met allerlei ‘Italiaanse’ hapjes.

Een aantal dagen later stond de officiële aftrap in zowel de Leusder Krant als het AD.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: