Vrijwilligers

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

De Stichting Opera Leusden is op zoek naar vrijwilligers die deze zomer willen helpen bij de opera “IL BOSCO DELL’AMORE” van 30 aug. t/m 2 sept op het Landgoed Leusderend (vh Don Bosco). Er zijn 6 voorstellingen, 4 avonden ( 30 aug, 31 aug, 1 en 2 september) en 2 middagen (zaterdag 1 sept. en zondag 2 sept.)

30594355_1323278844440803_7785429119436587008_o

Banner2018 voor website

Vrijwilligers die ervaring hebben en minimaal 3 voorstellingen willen helpen hebben de voorkeur. En een goede conditie is belangrijk omdat je tamelijk veel moet lopen. Wij zijn op zoek naar : gastvrouwen/-heren, parkeerwachters, kassamensen, logistieke ondersteuning/sjouwers, schoonmakers, orkestbodes, barmensen. Ook zoeken wij coördinatoren met name voor de gastvrouwen/-heren, barmensen en parkeerwachten/logistiek. Geef bij u aanmelding je voorkeur op en de ervaring die je hebt als vrijwilliger. Geef daarnaast aan welke dagen je er kunt zijn. Op 29 aug. en 30 aug. overdag hebben wij met name behoefte aan logistieke mensen en sjouwers om alles klaar te zetten. Op de andere dagen zijn de diensten avonds van 17.30 uur t/m 23.00 uur en middags van 12.30 uur tot 18.00 uur. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en met name hoeveel keer je kunt komen maakt de organisatie een selectie en krijgt je nader bericht. In mei en/of juni worden er informatieavonden gehouden over het evenement en de verschillende functies van de vrijwilligers.

Vorig jaar hebbende vrijwilligers met veel plezier een belangrijke rol gespeeld bij de eerste opera MIDSUMMERDREAM die plaats vond bij Kasteel Stoutenburg. Als het dit jaar weer net zo leuk wordt dan kun je als vrijwilliger naast je werkzaamheden genieten van de omgeving, van de bezoekers en van de voorstelling op de unieke locatie Leusderend. De vrijwilligers staan onder leiding van Karin Hoogendijk, zij is coördinator van de vrijwilligers en heeft veel ervaring met het werken met vrijwilligers. Je aanmelding graag mailen naar vrijwilligers@operaleusden.nl t.a.v. Karin Hoogendijk.