Vrijwilligers

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

De Stichting Opera Leusden is op zoek naar vrijwilligers die deze zomer willen helpen bij de opera “IL BOSCO DELL’AMORE” van 30 aug. t/m 2 sept op het Landgoed Leusderend (vh Don Bosco). Er zijn 6 voorstellingen, 4 avonden ( 30 aug, 31 aug, 1 en 2 september) en 2 middagen (zaterdag 1 sept. en zondag 2 sept.)

30594355_1323278844440803_7785429119436587008_o

Banner2018 voor website

Vrijwilligers die ervaring hebben en minimaal 3 voorstellingen willen helpen hebben de voorkeur. En een goede conditie is belangrijk omdat je tamelijk veel moet lopen. Wij zijn op zoek naar : gastvrouwen/-heren, parkeerwachters, kassamensen, logistieke ondersteuning/sjouwers, schoonmakers, orkestbodes, barmensen. Ook zoeken wij coördinatoren met name voor de gastvrouwen/-heren, barmensen en parkeerwachten/logistiek. Geef bij u aanmelding je voorkeur op en de ervaring die je hebt als vrijwilliger. Geef daarnaast aan welke dagen je er kunt zijn. Op 29 aug. en 30 aug. overdag hebben wij met name behoefte aan logistieke mensen en sjouwers om alles klaar te zetten. Op de andere dagen zijn de diensten avonds van 17.30 uur t/m 23.00 uur en middags van 12.30 uur tot 18.00 uur. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en met name hoeveel keer je kunt komen maakt de organisatie een selectie en krijgt je nader bericht. In mei en/of juni worden er informatieavonden gehouden over het evenement en de verschillende functies van de vrijwilligers.

Vorig jaar hebbende vrijwilligers met veel plezier een belangrijke rol gespeeld bij de eerste opera MIDSUMMERDREAM die plaats vond bij Kasteel Stoutenburg. Als het dit jaar weer net zo leuk wordt dan kun je als vrijwilliger naast je werkzaamheden genieten van de omgeving, van de bezoekers en van de voorstelling op de unieke locatie Leusderend. De vrijwilligers staan onder leiding van Karin Hoogendijk, zij is coördinator van de vrijwilligers en heeft veel ervaring met het werken met vrijwilligers. Je aanmelding graag mailen naar vrijwilligers@operaleusden.nl t.a.v. Karin Hoogendijk.

EXTRA OPROEP! Vrijwilligers achter de schermen PRODUCTIE.

De voorbereidingen voor de muzikale belevenis “IL BOSCO DELL’AMORE” op Landgoed Leusderend deze zomer van 30 augustus t/m 2 september beginnen steeds verder vorm te krijgen en het belooft een fantastische productie te worden met veel verrassingen van het begin en zeker tot aan het einde. Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers. Naast gastvrouwen/-heren zijn er ook interessante functies die dichtbij bij de productie en het orkest en de artiesten thuis horen. Wij zoeken bijvoorbeeld orkestbodes die de instrumenten van het orkest met de nodige zorg behandelen, en toneelmeesters die mede het decor opbouwen en eventueel changementen verzorgen, ook zijn er kleedsters nodig die ook op het laatste moment kostuums kunnen verstellen, en verder een aantal handige klussers die het decor kunnen opzetten en indien nodig wat kunnen herstellen. Wij zoeken bij voorkeur vrijwilligers die meerdere diensten willen draaien, bijvoorbeeld minimaal 2, maar meer mag uiteraard ook. Wij zoeken ook nog enkele gastvrouwen/-heren die naast het ontvangen van de bezoekers ook als publiekbegeleiders zullen optreden bij de verschillende scenes binnen en buiten. Ook scholieren vanaf 16 jaar zijn welkom, het is een goede invulling van de maatschappelijke stage. En tot slot een hele typische vraag wij zouden graag enkele jonge amazones met hun paard aan de voorstelling willen toevoegen. Dat zou het geheel nog spectaculairder maken. Kortom er gaat wat gebeuren in Leusden deze zomer en zorg ervoor dat je erbij bent. Iedereen uit Leusden en de regio is welkom, kom eventueel met een vriend of vriendin dat maakt het nog leuker. Heb je interesse? Ja dan kan je mailen naar vrijwilligers@operaleusden.nl en dan kom je terecht bij onze vrijwilligerscoördinator Karin Hoogendijk die je verder gaat helpen.  Motiveer je aanmelding met je ervaring, je voorkeur, geslacht en leeftijd. Wij garanderen je een hoop plezier en een unieke ervaring.