Programma

De muzikale belevenis is gebaseerd op bewerkingen van het verhaal van de Midsummernightsdream van William Shakespeare. Het is een voorstelling waar u niet passief naar gaat kijken, maar samen met anderen en eventueel uw kinderen van gaat genieten. U wandelt actief door de natuur bij Kasteel Stoutenburg, waarbij in groepjes wordt geluisterd naar verschillende muzikale onderdelen die plaatsvinden in zogenaamde vensters. Het muzikale gedeelte wordt gelardeerd en gecombineerd met een gratis picnic voorafgaande aan de voorstelling. En na de wandeling neemt u plaats op de tribune om te genieten van het plenaire programma met de gehele cast. Na afloop kunt u nog gezellig op het terras nagenieten met een gezellig drankje.

Middagprogramma  op zaterdag 26 en zondag 27 augustus, ontvangst op beide dagen tussen 13.00 uur en 13.30 uur

Avondprogramma  op vrijdag 25 augustus (première) en zaterdag 26 en zondag 27 augustus, ontvangst tussen 18.00 uur en 18.30 uur

De picnic duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en tijdens de picnic volgen er nog wat verrassingen. Bijvoorbeeld en muzikaal optreden van leerlingen van de muziekschool, een workshop boomstamplakken schilderen met Evelien Kooloos , een rad van fortuin etc. Na de picnic begeleiden de gastvrouwen/heren u naar de centrale tribune alwaar u welkom wordt geheten door : Dieuwertje Blok.            Dieuwertje 2            U wordt geïnformeerd over de inhoud van de Midsummer Dream en de route die u gaat wandelen. Vervolgens wordt u in 4 groepen opgesplitst en wordt u tijdens de wandeling begeleid door een soort rattenvanger van Hamelen die u van venster naar venster brengt. Na afloop van de vensters brengt de rattenvanger u weer terug naar de centrale tribune waar het centrale programma begint.

Het middagprogramma wordt afgesloten om ca. 16.30 uur

Het muzikaal avondprogramma wordt afgesloten rond 22.30 uur, maar als u wilt genieten van een midsummer night kunt u op het terras nog wat nagenieten onder begeleiding van muzikale klanken.

%d bloggers liken dit: