Antipasti dell’amore

Wat is er mooier om op een zomerse avond of middag voorafgaand aan de opera te genieten van Italiaanse Antipasti dell’Amore?

U kunt samen met familie, vrienden en/of relaties genieten van deze overheerlijke antipasti die speciaal voor deze gelegenheid is samengesteld door Qlichef bestaande uit een keur van overheerlijke Italiaanse hapjes. U kunt bij de bestelling van u tickets kiezen uit een standaard samenstelling en/of vegetarische samenstelling. Wanneer u met de antipasti ticket naar de cateringbalie gaat ontvangt u daar het aantal door u bestelde antipasti.

website antipasti

Wanneer u een lekker drankje bestelt en haalt bij de bar dan maakt dit uw gezellig samenzijn compleet en is het goed toeven op het prachtige Landgoed Leusderend. Een kwartier voor de voorstelling zullen de gastvrouwen/-heren u vragen naar de tribune te gaan waar de ouverture zal plaatsvinden.

antipastiDe samenstelling van het assortiment is o.a. glaasje gevuld met een salade van rucola, ricotta en bruschetta tomaten(Italiaanse vlag),gemarineerde olijven, parmaham, salami, knoflookgarnalen, Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus (warm), minipizza (koud), caprese stick, glaasje met gazpacho, wrap met rucola, salami, truffelmayo, olijven tapenade, verschillende soorten brood, gorgonzola** en groenteballetjes in tomatensaus**

** = ligt extra op de plank voor vegetariërs

 Uiteraard zijn wijzigingen gezien bijvoorbeeld seizoenartikelen voorbehouden.

De antipasti dell’amore kost € 12,50 per persoon en is indien u daar gebruik van wilt maken vooraf te bestellen in algemeen samengestelde en in vegetarische gerechtjes. Via het ticketsysteem op de website kunnen de kaartjes en tegelijkertijd de antipasti worden besteld.
De bestelde aantallen antipasti staan ter plaatse klaar bij de cateringbalie en kunnen door u daar worden afgehaald. Voor de drankjes koopt u bij de kassa muntjes en de drankjes kunt u kopen bij de bar.

Wij wensen u smakelijk eten en daarna kunt u genieten van een mooie voorstelling.

QliChef is de cateraar voor het 4 daagse Opera Leusden evenement.
QliChef is begin 2017 gestart als cateraar in de regio Leusden. De drijvende kracht achter QliChef is Demian van der Kolk. Met ruim 20 jaar ervaring als kok in de instellingskeuken en de horeca zet hij al zijn ervaring in voor catering werkzaamheden in de breedste zin van het woord. U kunt terecht bij QliChef voor de lekkerste borrelplanken, exquise hapjes, tuinfeesten, (thema) buffetten, bbq catering, lunches en nog veel meer. In overleg is er veel mogelijk!

Qlichef_logo.jpeg

Vanaf 1 april heeft Demian de beschikking over een gehele eigen keuken binnen de Smederij aan de Hoefijzer 18 in Leusden. Hij kan u hierin nog beter van dienst zijn!

Demian werkt graag met verse producten en als het even kan ook uit de regio.
Service, Kwaliteit en Gastvrijheid daar staat Demian voor.

Kijk op www.qlichef.nl voor meer informatie.

 

alleen gras