Opera Leusden verwelkomt nieuw bestuur

De Stichting Opera Leusden bestaat inmiddels vijf jaar en is uitgegroeid tot een sterk merk in Leusden en omgeving. Daar zijn we bijzonder trots op en zijn daar het bestuur, dat de afgelopen jaren hier enorm veel werk in heeft verzet, enorm dankbaar voor. We nemen afscheid van de drie heren en verwelkomen drie nieuwe en enthousiaste bestuursleden: Martine van Driel-Keur, Monica Seerden en Maike Gehlen. Ze delen hun passie voor theater, muziek en dans en de motivatie om in Leusden met en voor onze dorpsgenoten iets moois te maken.

Martine, nieuwe voorzitter Opera Leusden: ”Er was nog niets op dit gebied en nu is het in Leusden (en omgeving) een bekend en gewaardeerd begrip. Daar zijn we het ‘oude’ bestuur zeer dankbaar voor. Gelukkig blijft een groot deel van de projectgroep rond de Opera nog verbonden, voor ons als nieuw bestuur een onmisbaar team met veel ervaring en expertise. Als er iets verbindt dan is het wel samen muziek en theater maken. Niet voor niets wordt muziek ook de balsem voor de ziel genoemd. Wij willen graag onze passie voor opera delen met onze dorpsgenoten en zo samen beleven dat deze theatervorm nog steeds heel actueel en heel relevant is. Juist in deze tijd waar we soms meer tegenover elkaar staan dan naast elkaar kunnen we ons hart laten spreken door de muziek”.

Het belangrijkste doel van Opera Leusden is en blijft om opera dichterbij te brengen, zodat nog meer mensen in Leusden kunnen genieten van deze muziekvorm. Het liefst ook voor alle generaties. En net zo belangrijk is de verbinding met alle Leusdenaren: de amateurmusici (orkesten, zangers), dansers, maar ook andere verenigingen waar we graag mee willen samenwerken. Ook blijven we trouw aan de samenwerking met professionals om zo ons verhaal te vertellen. 

Het nieuwe bestuur bouwt hier graag op voort: opera blijft de basis en ook de uitvoering voor en door Leusdenaren blijft zoals het was. En daarnaast is de combinatie professionele artiesten en amateurs belangrijk. Ons beeld is een muzikaal operaspektakel, op een mooie buitenlocatie, met een ‘licht’ thema en aanvoelt als een festival met veel betrokken dorpsgenoten en professionele artiesten. We richten ons op een grote uitvoering in 2024.

2 reacties op “Opera Leusden verwelkomt nieuw bestuur”

  1. Ik zie deze niet meer

    Like

    1. hij is weer goed gelinkt met de juiste tekst.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: