VRIJWILLIGERS GEVRAAGD voor OPERA LEUSDEN, zowel voor als achter de schermen

De voorbereidingen voor de muzikale belevenis “IL BOSCO DELL’AMORE” op Landgoed Leusderend deze zomer van 30 augustus t/m 2 september beginnen steeds verder vorm te krijgen en het belooft een fantastische productie te worden met veel verrassingen van het begin en zeker tot aan het einde. Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers. Naast gastvrouwen/-heren zijn er ook interessante functies die dichtbij bij de productie en het orkest en de artiesten thuis horen.

Wij zoeken bijvoorbeeld orkestbodes die de instrumenten van het orkest met de nodige zorg behandelen, en toneelmeesters die mede het decor opbouwen en eventueel changementen verzorgen, ook zijn er kleedsters nodig die ook op het laatste moment kostuums kunnen verstellen, en verder een aantal handige klussers die het decor kunnen opzetten en indien nodig wat kunnen herstellen. Wij zoeken bij voorkeur vrijwilligers die meerdere diensten willen draaien, bijvoorbeeld minimaal 2, maar meer mag uiteraard ook.

Wij zoeken ook nog enkele gastvrouwen/-heren die naast het ontvangen van de bezoekers ook als publiekbegeleiders zullen optreden bij de verschillende scenes binnen en buiten. Ook scholieren vanaf 16 jaar zijn welkom, het is een goede invulling van de maatschappelijke stage. En tot slot een hele typische vraag wij zouden graag enkele jonge amazones met hun paard aan de voorstelling willen toevoegen. Dat zou het geheel nog spectaculairder maken. Kortom er gaat wat gebeuren in Leusden deze zomer en zorg ervoor dat je erbij bent. Iedereen uit Leusden en de regio is welkom, kom eventueel met een vriend of vriendin dat maakt het nog leuker.

Heb je interesse? Ja dan kan je mailen naar vrijwilligers@operaleusden.nl en dan kom je terecht bij onze vrijwilligerscoördinator Karen Hoogendijk die je verder gaat helpen.  Motiveer je aanmelding met je ervaring, je voorkeur, geslacht en leeftijd. Wij garanderen je een hoop plezier en een unieke ervaring. Wil je meer weten over de opera kijk dan op http://www.operaleusden.nl en bij organisatie staat meer over vrijwilligers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: