VRIJE KWASTEN. GEÏNSPIREERD DOOR DE EZEL

De kunstenaarsvereniging Vrije Kwasten heeft periodiek een thema die hen tijdens een workshop inspireert om een interpretatie op het thema te maken. Op 25 april was het thema Midsummer Dream met als eyecatcher ” de EZEL”. De ruim 17 kunstenaars maakten ieder een prachtig ontwerp in allerlei kleuren en vormen.

Deze zomer zullen de resultaten tentoon worden gesteld op het terrein van Kasteel Stoutenburg. Ook zullen de leden van de Vrije Kwasten op zaterdag 26 augustus zelf een buitendag hebben om te schilderen.

De voorzitter van de Vrije Kwasten Evelien Kooloos zal gedurende alle voorstellingen een workshop schilderen verzorgen voor jong en oud. Er kan op een mooie boomstamschijf geschilderd worden tijdens de picnic. Na de voorstelling kunt u uw eigen kunstwerk droog mee naar huis nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: