Lancering Midsummer Dream

Gisteren donderdag 23 maart was de lancering van de campagne, website en kaartverkoop van Midsummer Dream. Een geweldig muzikaal project dat op 25, 26 en 27 augustus van dit jaar gaat plaatsvinden. IMG_6722.jpgDe officiële openingsact werd gedaan door Marjolein Stots van Wishful Singing, Mariëtte Pennarts, Gedeputeerde Provincie Utrecht, Margreet Horselenberg, Burgemeester Gemeente Leusden en Saskia van Dockum, Rentmeester Utrechts Landschap. Ton Weevers van Stichting Opera Leusden deed de presentatie. Vooraf waren er heerlijke broodjes van Van der Valk en de dames kregen mooie bloemen aangeboden door bloemist Jack Mensinga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: